Om os

Philipsens Stenhuggeri er grundlagt i 1885

Kontakt os i dag

Hvorfor vælge Philipsens Stenhuggeri?

Philipsens Stenhuggeri har eksisteret siden 1885, hvilket betyder at der ligger rigtig mange års erfaring hos stedet. Over årene har stenhuggeriet udviklet sig og kan derfor, i dag, tilbyde stor viden og erfaring, god service og materialer af høj kvalitet. Erfaringen bygger blandt andet på mange års arbejde og opnået viden om, hvad de forskellige kunder ønsker – og denne viden er blevet givet videre til nye ejere, således at vi i dag står med stor viden, om de produkter vi fremstiller og de kunder vi fremstiller produkterne til.

 

I dag er Philipsens Stenhuggeri ejet af Svend Pedersen, der har været selvstændig siden 1998, og som har over 50 års erfaring indenfor branchen. Med Svends mangeårige erfaring, er du garanteret et professionelt og flot stykke arbejde, uanset om det drejer sig om gravsten, natursten, plænesten, vinduesplader, bordplader, trappesten, og de forskellige materialer, produkterne kan fremstilles i.

 

Vi har, hos Philipsens Stenhuggeri, altid faste priser på vores produkter, og du er dermed altid garanteret en god pris for det stykke arbejde, vi udfører for dig.

Fordelene ved at vælge os:

  • Grundlagt i 1885

  • Over 50 års erfaring

  • Faste priser og god service

  • Garanti for et godt stykke arbejde

  • Materialer i høj kvalitet

  • Altid god service

  • Du er velkommen til at komme og se vores udvalg

  • Vi lytter og rådgiver vores kunder

Philipsens Stenhuggeri

Alslevvej 40
4850 Stubbekøbing

Kontakt information

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt

Kontaktinformation

Alslevvej 40, 4850 Stubbekøbing

 

Telefon: 40 25 10 64

Email: sepedersen@mail.dk

 

Privatlivspolitik

Åbningstider

Mandag - Fredag 07:00 - 17:00

Lørdag 09:00 - 12:00

Søndag Lukket

Om os

Philipsens Stenhuggeri er et kvalitetsbevidst og serviceminded stenhugger firma som, der fokusere på kvalitet og fleksibilitet. Vores speciale er gravsten. Vi servicere Stubbekøbing, Guldborgsund og Lolland.

Leveret af